Thursday, February 3, 2011

ini blog mereka ye puan2

Semalam, bila gua nak pejam kan mata.. tetibe gua teringat balik kat zaman sekolah gua.. Zaman ponteng, zaman kene denda, Zaman datang sekolah tiap2 ari pukul 8 dengan apek genji.. hari 1 st puasa pukul 7 pagi gua ponteng puasa dengan smoke skali dengan si apek ni...


Tadi tetibe die text gua, "Ada mana kawan? lama x jumpe..." gua balas, "kat kl doe, gua kene kerja la CNY ni.. Die text lagi, "gua ade ******, lu nak tak? gua balas lagi, "saya dah insaf la abg apek.kehkeh"..


Tetibe gua teringat, camne la budak2 skola gua skang ni ye? tambah2 lagi bebudak kelas gua.. reunion pun takde, harap kan hari raye je la.. hari raye tahun lepas pun gua sempat jumpe sebahagian dari budak2 kelas gua..  Masa tu pun gua tengah demam, so gua pun takde mood sangat nak beraya ni... Balik kampung pun tak larat, harap abah je teman gua mase tu...


Tadi gua terfikir, diorang ni ade blog ke tak? so gua on fesbuk dan pegi STALK fesbuk dorang... Kadang2 STALKER pun bergune jugak untuk masyarakat ye dak? So gua terjumpe la beberape keping blog dari lautan bebudak SMK Sultan Abdullah...


No1..^^v______________________________________________________^^v





Oke, Name kawan gua ni adalah atiyah binti abidin ye puan2... Kawan sekelas gua dari form 3 sampai form 5.. Sampai sekarang still gua ade kontek2 die.. Gua penah mencadang kt die agar buat blog, sedar2 dah ade blog dah die ni.. Bagus tiyah, teruskan ye..Die sekarang study di USM Penang.. kirim salam kat kakak aku kt USM ye..kehkeh.. yang penting gado2 kat kedai mak ko adalah yang terbaik di teluk intan.. sila kasi aku makan free ye tiyah..hahaa ... Masa mule2 akmalhacks ditubuhkan tahun lepas, die antara orang pertama yang gua paksa masuk blog gua..




No2.... -_-"______________________________________________________________-_-"




Die ni pulak adalah athirah, junior gua... seorang pengawas perpustakaan sekolah yang selalu kene usik..  Die adalah faktor utama gua rajin ke library sekolah,faktor kedua adalah library tempat kedua terbaik nak ponteng kelas selain bilik kaunseling.. Sekarang die masih study di UITM Arau, perlis.. bagus2! semoga berjaya ye junior ku! ;) ikhlas dari senior mu... takleh blah! -_-


No3 ^_^__________________________________________________________^_^



Nama minah ni pulak ialah syuhada, Tapi gua dah terbiasa panggil die adik sebab die anak kembar, kembar die pulak gua panggil akak, Die satu sekolah dengan gua mase sekolah rendah dulu, lepas tu die menghilang kan diri sekejap, masa gua form 4, tetibe die pindah kat sekolah gua, muke mix cina-melayu-red indian.. gua pun taktau si adik ni sekarang study kat mane, gua tak ambik port pun walaupun rumah die dekat je dengan rumah gua..

Gua sebenar nye dah penat taip, Nanti la gua buat part 2 pulak ye dak? Gua nak STALK cikgu2 gua pulak, mane tau ade blog pulak dorang... babai


Psst: setakat ni gua tak jumpe lagi blog2 dari kaum lelaki.. dem, takkan gua sorang je kot?

4 comments:

syAzAnA said...

nape gua xde? lu pegi printscreen blog gua then tempek kat blog lu. xkireeee

kemal khalil said...

haha... len kali pi amik tiket dan beratur dulu ye!

atiyah said...

huhuhu...........thanks mal....;)

kemal khalil said...

haha... same2... buat la entri psl aku pulak ye...haahaa