Sunday, February 27, 2011

al-kisah si puaka yang berpuaka?

Al-kisah perkenalan gua dengan si puaka ni bermula dari sebuah website yang gua rasa website paling berpuaka iaitu gengblogger, hanya wikileaks dan youjizz je yang boleh kalahkan kepuakaan gengblogger..Sila abaikan kepuakaan gengblogger ni... Disebabkan keperamahan gua serta sifat kejahanaman gua,gua rapat dan berperang dengan ramai blogger termasuk si puaka nih..


Sekarang ni yang gua nak cerita kan adalah mengenai si puaka yang bernama firfa firzanah nih.. Dah agak lame jugak die mintak gua review pasal dia dan blog dia..So, atas dasar kerelaan hati gua, gua meluluskan usul tersebut..


Oke,gua sebenarnye tak tau nak mula dari mana nih, gua pun tak sempat nak intebiu dia, Dah berpuluh-puluh alasan gua kasi kat die semata-mata nak tangguhkan penciptaan entri ni..Disebabkan gua kekeringan alasan yang gua nak kasi kat si puaka ni, gua pun jalankan kerja menaip entri  ni...


Seperti biasa, Blogger2 yang gua review semua nya pempuan, Bukan nye gua nak review pasal blogger pempuan ni, tapi blogger2 laki pemalu sangat nak mintak gua rebiu pasal depa.. sape cakap gua kaki pempuan gua terajang sekor2..


Dan si firfa firzanah ni pun seorang perempuan, ya!! dia blogger perempuan! ya gua tau,mungkin ramai yang tertipu dari segi gaya pembahasaan diri die yang menggambarkan die ni laki,dari segi carutan jugak dia memiliki skill carutan padu sehingga ramai jantan2 terguris..


Begitu lah kehebatan si firfa firzanah ni, gua memang respek die terhabis baik bukan saja dari segi carutan malah dari segi membahan orang pun die memiliki keistimewaan tersendiri,kehkeh...


Tapi satu je kelemahan die yang paling terserlah, setakat ni mungkin gua sorang je yang tau, tapi gua nak share dengan semua orang, Die satu2 nye blogger yang tak ingat link blog sendiri, kehkehkeh!



Oke, gua rase sampai disini ulasan gua, gua harap si firfa ni tak merengek mintak gua buat entri part 2 pulak, gua tampor jugak kalau die mintak...Papehal pun, lu kawan blogger yang best..

4 comments:

Firfa Firzanah said...

pergh!!!
lu mmg puake sejati ar.
actually gua memain jer psl lupe link blog tu.
cit!lu bahan gua dgn hal tu.
btw, mekasih sudi buat entri psl gua.
tp gua xkire.
gua nk mintak part 2 gak!

kemal khalil said...

kahkahkah!
time skang bru lu ckp lu memain je???
mmg terlambat la uiii..

lu nk part 2?
kasi gua terajang lu dulu

NuR 'aQiLaH said...

oke gua tak best.

syAzAnA said...

ehem ehem. gua bila plak?