Monday, February 14, 2011

cik tempoyak dan si fatin tongga

Gua sebenar nye agak bizi minggu ni,waktu jam kerja minggu lepas tak cukup 48 jam.. so gua kene cover balik minggu ni.. alamat nye balik malam la jawab nye... Tapi kalau Team Leader gua baik hati, mungkin gua boleh balik seperti normal...

Disaat gua dalam kebizian ni, Gua sempat nak meluangkan mase buat entri satu ni, Minggu lepas, Si anak murid iaitu cik tempoyak meminta gua menggunakan pengaruh gua untuk promote blog die, gua cume cakap,"yela2"...

Bila dah ade content dan idea untuk di promote kan, baru lah boleh promote secara bergaya, kalau setakat main taip je baik gua menggunakan status fesbuk sebagai alternatif... Oke, gua rase gua dah ade ayat2 untuk dipromote kan... Diseamping tu, gua cadang nak promote skali anak murid gua yang sorang lagi ni iaitu si tongga..

Gua pon malas nak taip banyak2.. selagi bos blum sedar yang gua tengah taip entri ni, baikk gua taip selaju mungkin...

 





Cik tempoyak ni sorang blogger yang baru.. Harap puaka2 serta kutu2 semua dapat la meluangkan mase melawat ke blog die walau dalam masa 0.000001 saat..

Oke la, si cik tempoyak ni adalah seorang classmate mase gua kat sekolah menengah dulu.. Kire kawan lame la ni.. Gua sampai sekarang dok menagih janji die yang nak upload gambar gua.. Mula2 cakap nak upload kat fesbuk, lepas tu cakap nak upload kat blog pulak...Tapi sampai sekarang pun takde lagi.. Haish, memang dasar tempoyak masam tui makcik ni...

Nak di pendekkan cerita, Gua kasi detail pasal cik tempoyak ni la ye puan2..
Die ni seorang puaka yang lebih cenderung kearah brutal tapi masih mengekalkan sifat femenin die ni..KADANG KADANG je ye..

Study di USM penang, Sama tempat dengan si atiyah dan kakak gua... Sila belanje gua di penang bulan 3 ni ye..kihkih

Kepada cik tempoyak, semoga rajin2 masuk blog sifu ni ye..hikhik



                     cik fatin tongga                         




Si puaka ni pon salah seorang blogger girl terbaru dalam arena blogging kat tanah air..Di harap sang puaka dan sang kutu tak kire jantan betina melawat ke blog si tongga ni pergh..ayat taknak kalah ke-skema-an nye...

Di ni jugak same dengan si cik tempoyak diatas tuh, satu klass dengan gua, Gua masih ingat,meja die kat belakang sekali, betei kan tongga? keh keh...

Sekarang si tongga dah study kat UMP,oke, gua kenal sorang je kat UMP tu.. Campur si tongga ni jadi 2 org la..

Oke, Kepada tongga, jangan nakal2 ye..sila jadi budak baik selalu ye..haha.. ;)


Tapi yang pastinye,dua2 anak murid gua ni sedang menyimpan rahsia terbesar gua setakat ni..ingat, biar pecah diperut ye... keh3

Gua cadang nak taip panjang lagi, tapi mase tak mengizinkan,Kalau buat entri kat rumah mungkin dah panjang berjela gua taip.. Pape pun nantikan entri madah cinta berfakta dan penuh sejarah dari gua lepas ni... hanye dari brader kemal..kehkehkeh

10 comments:

Cik tempoyak maniss said...

terima kasih brader kemal...jasamu dikenang! hohohoho...
Pesanan ikhlas :: ehem2..
- sedap eh tok sifu ngate anak murid...cess...

kemal khalil said...

welkem...ngate anak murid tu takpe, jgn anak murid ngate sifu pulak ye

Mish Nurlin Fatin said...

huhuhu..tenkiu la sifu oi..

kemal khalil said...

yola la tu tongga oii..

meyza said...

eh asal lma ase xmlawat blog ney ek?? hihi.. :)

kemal khalil said...

hahaha..
dak tu dah sombong..
mmg la lame tak masuk..

meyza said...

eh sapa yg sombong?? *_*

kemal khalil said...

miza~! haha

atiyah said...

mal...mal....ish2...
hmm..bp ari bulan ko nk dtg penang??

kemal khalil said...

tak tau lg tarikh nye bile.. nanti aku komfem kan kt ko