Saturday, February 12, 2011

instinct hati kadangkala lebih hebat daripada naluri nak makan

Minggu depan pakar kaji cuaca meramalkan yang gua bakal bizi.. Gua terpaksa meninggalkan segala keperluan batin gua demi kerja, tapi untuk seminggu je.. Kalau lebih seminggu gua terpaksa bizi, memang gua terajang sekor2 big bos kat menara ni...


Tahap imaginasi gua minggu ni semakin berkurang,gua syak ni semua disebabkan instinct hati gua dah makin tajam.. Tiap2 hari instinct memberikan laporan yang tepat.. Gua syak gua dah di alam taman bunga.. Pesen brader2 tetap gua bawak bila gua memasuki alam taman bunga ni...


Gua syak yang terpaksa menjadi lebih serius lepas ni agar gua tak terlalu hanyut dialam taman bunga tu... Okay, gua sebenarnye takde mood nak tulis entri mase ni.. tapi disebabkan boring yang terlampau, gua TERPAKSA menaip entri.. Lagi pun peminat2 dah tertunggu-tunggu entri terbaru dari abam kemal ye dak?


last kata kata dari gua.... wisel permainan baru saja berbunyi,gua harap dapat menjaring kan banyak 'gol' dan 'bertahan' sampai ke wisel penamat...




brader2 pun kadangkala terpakse berjiwang seketika

3 comments:

Firfa Firzanah said...

ouh!patot ar suh gua msok blog lu.
rupenyer nk umumkn lu nk berpisah dgn blog utk seminggu.
ciss...
havoc la tu.
hehehe.... :))

syAzAnA said...

angauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. hahahahaha. babai sayam! hik3.

kemal khalil said...

ye firfa.. nk umum kan je..


syazz..hati2, nanti orang rumah saye nmpk pktaan sayam ni, mau kne ligan cukup2...keh3