Friday, February 11, 2011

kemari wahai anak2 murid ku

Gua cadang gua nak berehat sekejap dari arena blogging ni demi kerjaya gua..Gua dah usulkan perkara ni kepada persatuan blogger2 jahanam sedunia dan diorang cakap "pegi jahanam pun takpe".. Bak kata mak gua, "cukup2 la tu, sampai bila nak berjaya.." Bak kata abah gua pulak, " Haish ko ni..." dari dulu sampai sekarang itu je ayat yang abah dok cakap kat gua... Gua pun dah naik boring dah dengar.. Tapi rase-rase nye tak sanggup pulak gua nak dengar dia sound gua...


Tapi lain pulak yang jadi nye, gua makin bersemangat dok tambah anak-anak haram murid dalam bidang blog ni..Salah satu taktik gua menambah bilangan anak murid gua ni adalah memeriahkan arena blogging di malaysia.. Oke, gua tipu... Gua nak menambahkan pengaruh gua, agak2 nye boleh dapat kukuhkan lagi title brader gua ye dak?


Kalau dari dulu gua hanye ade sorang je anak murid iaitu si maisarah ni, sekarang rase2 nye dah makin merebak gua punye pengaruh.. Kalau dulu gua tatang si budak maisarah ni bagai minyak diesel yang penuh, sekarang gua terpakse bahagi kasih sayang gua kat anak2 murid gua yang lain..Kalau dulu gua la tempat si budak maisarah ni bermanja manja, sekarang gua terpaksa bahagi sifat kemanjaan gua kat anak2 murid yang lain.. 


Yang pasti, semua dapat bahagian masing2 ye dak? kalau tak cukup kadar kemanjaan dari gua, sila report kat gua.. Gua boleh usaha untuk menaikkan level kemanjaan gua.. Gua taknak ade yang gaduh2 cakap gua tak kasi perhatian pulak.. gua penampor jugak jap lagi.. 


Disebabkan permintaan terlalu ramai, gua membuka lagi kaunter untuk daftar sebagai anak murid gua.. Mana2 puaka yang berminat nak masuk, ade syarat nye.. Lu ingat gua senang2 je nak main kutip lu jadi anak murid gua? Oke, syarat2 nye adelah seperti berikut..


-Blogger permpuan saje
-pandai mengambil hati gua
-berjanji agar tidak jeles antara satu sama lain
-berperwatakan menarik(tak menarik auto reject)
-mesti selalu rajin datang blog gua dan kasi pujian yang berbunga2


Rase2 nye tu je syarat yang gua nak kasi..Gua tau ramai yang lepas syarat2 tu..hoi puaka! Ape lu tunggu lagi? takkan nak ditampor baru nak daftar? cepat daftar sekarang... 


Oke, senarai2 anak murid gua ade disini..


 maisarah
cik tempoyak
fatin 
dhia

hanis zalikha -Disebabkan si hanis ni penah menaruh hati kat gua, gua terus singkirkan dia dari akedemi gua.. kih3


Kepada anak murid yang yang bernama fatin tu... okey, gua TERPAKSA sayang die lebih dari anak murid yang lain..kehkehkeh
klik untuk tumbesaran


Psst:: yana samsudin pun dah ade blog, gua syak ini mase nye untuk gua sebarkan pengaruh gua dikalangan artis ;p

12 comments:

Cik tempoyak maniss said...

poyo la ko mal!!! hak3....

ira manap said...

aku blogger pomwn tp x mnarik dn x pndai nk memuji jd xleh la nk jd anak murid lu..haha..nape x letk shoutbox senang ckit..

kemal khalil said...

cik tempoyak : ni mmg spesis anak murid x dengar cakap betei.. cikgu rotan kang!! haaa!! haa!!

ira : lu x mnarik ? oke reject.. bab2 shoutbox tu gua akan pertimbang kan ye

Cik tempoyak maniss said...

well,,,,,,,,
ko cam x knl aku je....
mne ada ank murid yg berani lwn tok guru cam aku ni...bangga la cket dpt ank murid cam ni...hak3

kemal khalil said...

cik tempoyak hangit: oke la, kadang2 tok guru xley kejam sgt.. bace btui2, KADANG2 je ye...

So gua buat2 berbangga je la..keh3

Cik tempoyak maniss said...

tp,,klu ank murid lgi kejam dri tok guru,,pe cer lak??agagagaga

NuR 'aQiLaH said...

oke gua TAK menarik

tamau komen dah

bai.

kemal khalil said...

cik tempoyak ; soklan anda tu saya akan usulkan ke guru besar ye...

qilah ; ok.. reject2.. next2

tia said...

gua nk soh alep tampor puake cam lu boleh tak ? cam gampang je entry!
grrrrr!

kemal khalil said...

haishh.. ni saje mau kasi bisnes anak ayam wa lari maa... pi men jauh2, tampor kan si remy skali tau.. die degil

Mish Nurlin Fatin said...

sifu..tongga nk ucapkan time ksh kt sifu...huhuhu

kemal khalil said...

sama2 tongga...jangan nakal2 dah ye tongga